www.basciftlik.info KAPANMASIN

Gönderen Şakir KOÇ 12 Şub 2010

Erkut Aymak www.basciftlik.info

Bu yedi yıllık çalışmalarımız içinde online müzik yayınından forum çalışmalarına kadar sizlerin istekleri doğrultusunda her türlü yayını hizmete açtık. Ne kadar başarılı olduk ya da ne kadar başarısızlığa uğradıysak da bütün bunları Başçiftlik ve Başçiftlikli için yaptık. Biz bir şey yapmadan önce siteyi kullanan sizlerden görüş ve öneri istedik.

Yedi yıllık hizmete karşılık hem maddi hem manevi hem de zaman olarak bir sürü konuda yıpranmalara uğradığımız halde bir kişiden dahi destek alamadık. Geçen yıl yaz ayında bir kaç gurbetçi hemşehrimizin haksız eleştirilerine tepki olarak www.galederesi.com isimli sitemizi yayından çektik ve siteyi kapattık. Galederesi.com günlük olarak ortalama 500 kişi tarafından ziyaret edilen bir site olmasına karşın yılda 5 kişi tarafından bile teşekkür almıyorduk. Aynı olayı yayında olan sitemiz için de söylemek doğru olur. Bir yıldır yayındayız ve soruyorum size Başçiftlik dışında olup da şahsımıza emeklerimizden dolayı teşekkür eden kaç kişi oldu ? Herkes kendine sorsun ben de buradan yanıtını vereyim : " Bir kişi bile teşekkür etmedi."

İşte biz de bu sebepler doğrultusunda yayın hayatına son verme kararı aldık. Site süre sayacımız geriye doğru sayıyor artık, süre bitiminde yayın hayatımız da son bulacaktır. Site kapanmasın ben bu işi devam ettirmek istiyorum düşüncesinde olanlar var ise benimle irtibata geçebilirler. Yıllık site ücretini karşıladıkları takdirde site yönetim paneli, ftp ve kontrol panellerinin tamamen yönetimini kendilerine veririm.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Erkut AYMAK
Şakir KOÇ'UN YORUMU
Gercekten Bölge Sitelerimize Destek Verilmiyor.Erkut Abi 7 Yıldır Bu İşin İçinde Ve 1 Kişi Bile Allah Razı Olsun Demedi İse Soruyorum Size Biz Neden Sanal Alemde Yöremizi Tanıtmaya Çalışıyoruz...Sizlerden Sitelerimize Maddi Bir Destek Beklemiyoruz Bize Sadece Manevi Destek Gösterirseniz Herşeyin En İyisini Sizlere Sunmaya Calışırız Aksi Taktirde Sitelerimiz Kapanmaya Devam Eder...

Şakir KOÇ