KAPIMIZ ve GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIK

Gönderen Şakir KOÇ 12 Eyl 2009


Tokat Valisi Şerif Yılmaz, makamına oturduktan hemen sonra bir toplantı tertipleyerek, daire müdürleri ile tanıştı.

Vali Şerif Yılmaz’ı hükümet binası önünde büyük bir kalabalık karşıladı. Kendisini karşılamaya gelen herkesle tek tek tokalaşan Yılmaz, sonrasında makamında yaptığı ilk resmi demeç ile Tokat Valisi olarak kapılarının ve gönüllerinin herkese açık olduğunu dile getirdi.

Bakanlar Kurulu'nca İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Tokat Valiliği görevine atanan Şerif Yılmaz, valilik binası önünde protokol tarafından karşılandı. Vali Yılmaz, polis mangasını selamladıktan sonra makamına geçti. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Vali Yılmaz, Tokatlılarla beraber güzel hizmetlere vesile olmayı arzu ettiğini kaydetti. Vali Yılmaz, "Devraldığımız bayrağı bir üst burca Tokatlılarla beraber inşallah yükseltmeye çalışacağız. Bu vesileyle Tokatlılara selam ve sevgilerimi sunuyorum. Tokatlı ve içlerinden birisi olarak beni görmelerini istiyorum. Kapımız ve gönlümüz herkese açık" dedi.
Vali Yılmaz, yaptığı açıklamanın ardından Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü'nde daire müdürlerini kabul ederek kısa bir konuşma yaptı. Tokat Valiliği Makamı, Vali Recai Akyel'in Sayıştay Başkanlığı görevine seçilmesi nedeni ile yaklaşık 2 aydır Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır tarafından vekâleten yürütülüyordu.

Bizde Tokat Haber gazetesi olarak, Tokat Valisi Şerif Yılmaz’a yeni görevinde muvaffakiyet, yapacağı hizmetlerden ötürü ise şimdiden teşekkür ediyoruz.
Kaynak:TOKAT HABER