Yeni Tokat Emniyet Müdürü !!!

Gönderen Şakir KOÇ 1 Şub 2010

Başarılı operasyonlarıyla tanınan ve Tokat İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Aktaş, yeni görevine başladı.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Polis Başmüfettişliği görevinden Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Aktaş, Uzunburun mevkiinde bulunan meslektaşları tarafından karşılandı.

Polis Lokali'nde emniyet müdür yardımcıları ve birim amirleri ile bir araya gelen Aktaş, Sivas'ta da görevde yaptığını, Tokat'a yabancı olmadığını söyledi. Tokat'ın sakin ve huzurlu bir şehir olduğunu bildiğini ifade eden Aktaş, kentin asayiş ve huzurunu koruyacaklarını ifade etti.

AKTAŞ, ÖNEMLİ OPERASYONLARLA TANINIYOR

Tokat Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Aktaş, terör, mali suçlar, güvenlik ve organize suçlar şube müdürlükleri görevlerinde bulundu. İstanbul Mali Şube Müdürlüğü döneminde ilaç kaçakçılarına ve borsa manipülatörlerine darbe indiren Aktaş, eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah döneminde İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

Mali Şube Müdürlüğü sırasında yaptığı operasyonlarla gündeme gelen Mustafa Aktaş, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde iken Uzan'lara yapılan operasyonu yöneten ve İmar Bankası için Hindistan'da yapılan özel programı çözen isim oldu. Ergenekon operasyonunu da yürüten Mustafa Aktaş, Tokat'a atanarak göreve başladı.